Blog9014: Keep Calm

keep

Zoals bijvoorbeeld:

Advertisements

5 reacties op “Blog9014: Keep Calm

 1. Bill schreef:

  I am bloody nervous. The reason……. Kim and Donald playing cold war again. Had enough cold war for now. Don’t follow leaders watch your parking meters.

 2. Pjotr schreef:

  Keep calm Bill!

 3. sunny days schreef:

  Kalm blijven is altijd een vereiste tegen over heet gebakende elementen of beslissingen die het individu te boven gaan.
  Noordwijk wil Noordwijkerhout opkopen en hun schulden last voldoen,in de tijd zal het bestuurlijke moloch zo groot wezen dat kenmerkende eigenschappen van het plaatselijke verdwijnt in het digitalisering van opschalen en nummers,veel nummers om het individualisering persoonlijkheden tegen te gaan,authentiek zijn met onafhankelijk denken zal iets wezen uit de periode dat contact fysiek was om met elkaar van gegevens te wisselen,borderliners nemen het van ratio denkende over zoals alles al beschreven is in de trend der verwachtingen van antropologen en andere systeem beschrijvers omdat de smart foon en daarmee gelijk gaande isolering proces ,ander soort mensen geeft die ver staan van zorg en sociale eigenschappen ingedoken in kille narcisme clusters denkend en pragmatisch handelend om hun eigen ego voldoening te schenken.
  Het brein in de tijd schijnt zich aan de dan ontstane behoeftes aan te passen,/als je jong bent,denk je dat er normale mensen bestaan,maar dat jij de pech hebt ze niet te kennen.later kom je er achter dat dat onzin is,dat er geen normale mensen bestaan.er bestaan alleen patiënten. sommige patiënten weten zich staande te houden ten koste van andere patiënten die noemen we daarom geen patiënten. die noemen we geslaagd,arnon grunberg.uit het aapje dat geluk pakt,/laatste 4 alinea,s….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s